Rogan -healing
              Voor kracht, balans en groei

Even voorstellen..

Rogan Shakison 

  " Ik krijg voldoening van het geven van de behandelingen. Ik zie de mensen positieve veranderingen ondergaan. Ik leer veel van het contact die ik met cliënten heb. Elke behandeling is weer een nieuwe ervaring."


Op mijn 30e verjaardag kreeg ik een reiki behandeling cadeau omdat ik burn-out klachten ervaarde. Ik had er nog nooit van gehoord maar was bereid om alles aan te pakken om mijn klachten te verhelpen. Een geweldige ervaring.. Door die ervaring werd er een zaadje geplant die 10 jaar later begon te groeien en die nog steeds groeit..

Een cursus Reiki in 2016 gaf mij het gevoel van thuiskomen. Het contact met de bron, het gevoel dat reiki mij geeft en de uitwerking ervan, maar vooral het doorgeven aan een ander maakt dat ik Reiki in mijn alledaagse bestaan geïntegreerd heb. 


"Naar mijn inziens zou iedereen dit gevoel een keer ervaren moeten hebben"


Door 20 jaar in de gezondheidszorg te werken heb ik veel gezien mbt ziekte en herstel. Mede door mijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van spiritualiteit ben ik opzoek gegaan naar behandelwijze die gericht zijn op het verbeteren van de algehele welzijn. Eén waarbij de eigen verantwoordelijkheid aangesproken wordt en nog belangrijker, het bewustzijn wordt vergroot. 

Ik besloot de opleiding tot Auratouch® energetisch healer aan het Nederlof Centrum volgen. 

Als energetisch healer leer je de mens op een holistische manier te benaderen. Dat wil zeggen, dat heling plaats kan vinden op het lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele vlak. Het zelfhelend vermogen van lichaam en geest wordt versterkt. Door bewustwording kan er verandering plaats vinden. Kracht en (zelf)liefde krijgen de kans te groeien.